TDI Wiki:Algemeen voorbehoud

Van TDI Wiki

(Verschil tussen bewerkingen)
Ga naar: navigatie, zoek
Versie op 10 nov 2007 16:16 (bewerk)
Lucas (Talk | bijdragen)
(Pagina aangemaakt: De makers van deze website zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor enigerlei schade of leed dat al dan niet voortvloeit uit de inhoud van deze website.)
← Vorige wijziging
Huidige versie (11 nov 2007 08:54) (bewerk) (ongedaan maken)
Speek (Talk | bijdragen)

 
Regel 1: Regel 1:
De makers van deze website zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor enigerlei schade of leed dat al dan niet voortvloeit uit de inhoud van deze website. De makers van deze website zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor enigerlei schade of leed dat al dan niet voortvloeit uit de inhoud van deze website.
 +
 +* Bij het verzamelen en archiveren van deze gegevens zijn zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan, we kunnen echter geen enkele garantie geven op volledigheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.
 +* Alle gegevens op deze site zijn NIET van de VAG-groep afkomstig. De info op deze site is WEL het resultaat van intensief zoeken op het internet (clubs, forums, emailgroups, garage-websites, waarbij ik Duits- en Engelstalige info zoveel mogelijk in het Nederlands heb vertaald. Vele personen droegen hun steentje bij door info door te geven.
 +* We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site.
 +* We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door informatie die op deze site wordt verstrekt.

Huidige versie

De makers van deze website zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor enigerlei schade of leed dat al dan niet voortvloeit uit de inhoud van deze website.

  • Bij het verzamelen en archiveren van deze gegevens zijn zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan, we kunnen echter geen enkele garantie geven op volledigheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.
  • Alle gegevens op deze site zijn NIET van de VAG-groep afkomstig. De info op deze site is WEL het resultaat van intensief zoeken op het internet (clubs, forums, emailgroups, garage-websites, waarbij ik Duits- en Engelstalige info zoveel mogelijk in het Nederlands heb vertaald. Vele personen droegen hun steentje bij door info door te geven.
  • We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site.
  • We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door informatie die op deze site wordt verstrekt.
Persoonlijke instellingen